• eJoy® - oficiálny predajca pre Slovenskú republiku
logo eJoy®

Ako dosiahnuť najlepší ženský orgazmus? Tu sú tri overené techniky

ženský orgazmus

Orgazmus u žien je oveľa komplexnejšou záležitosťou, ako u mužov. Nejde čisto len o fyziologický zážitok, je v tom niečo presahuje až do emocionálnej roviny. To je aj dôvod, prečo ženy dosiahnu vyvrcholenie obvykle ťažšie, než muži. Na druhú stranu, výsledok stojí za to a takmer vždy ide o výbuch sopky. Treba ale vedieť, ako na to.

Trocha teórie na úvod

Tak, ako aj u mužov, aj u žien dochádza k orgazmu následkom sexuálnej stimulácie a dráždenia. Ide o zmes fyziologických procesov spolu s chemickými reakciami v mozgu, konkrétne o kombináciu svalových kontrakcií spolu so vzopätím nervovej sústavy.

Priebeh dosiahnutia orgazmu má tieto tri fázy:

  • prvou fázou je sexuálna stimulácia, hlavne v erotogénnych oblastiach, následkom čoho príde k dráždeniu nervových zakončení
  • v momente, kedy dosiahne dráždenie maximálnu úroveň, príde k vyslaniu signálu do mozgu, ktorý dá podnet na svalové kontrakcie
  • nastáva orgazmus s maximálnymi kontrakciami svalov a mozgovou aktivitou, čo je vystriedané uvoľnením svalstva aj nervovej sústavy

Počas orgazmu dochádza tak k aktivizácii svalovej sústavy, ako aj k vyplavovaniu rôznych hormónov v mozgu, hlavne ak ide o dopamín a oxytocín. Ženský orgazmus je oproti tomu mužskému oveľa intenzívnejší, no cesta k nemu je dlhšia a náročnejšia.

To je aj dôvodom, prečo by mali muži vedieť o vyvrcholení u žien maximum. Dôležité to je hlavne preto, aby mohli dopriať svojim partnerkám nielen intenzívne vzrušenie, ale tiež jeho kvalitné zakončenie v podobe vyvrcholenia maximálneho prežitia orgazmu. K nemu vedú v podstate tri cesty a každá z nich je v niečom výnimočná.

eJoy® Femina pre ženy

Vyskúšajte unikátny produkt s čisto prírodným zložením eJoy® Femina určený pre ženy.

Skoncujte s príznakmi menopauzy a zlepšite svoj sexuálny život.

Chcem vyskúšať eJoy® Femina

🚀 TIP č.1: vždy skladom, odosielame do 24 hodín
🔥 TIP č.2: dodanie zdarma Packeta (pri kúpe viac ako 1 balenia)

Vaginálny orgazmus

Prvým a najznámejším typom orgazmu je vaginálny orgazmus. Ten je dosiahnutý stimuláciou nervových zakončení vo vnútri pošvy a to najčastejšie jednoduchým trením pohlavného údu. Výhodou je, že z hľadiska techniky nie je náročné tento orgazmus dosiahnuť, no ženám trvá dlhšie, než vzrušenie dosiahne maximálnej úrovne, obvykle až 20 minút.

Navyše, aby bol muž v tomto ohľade úspešný, musí mať dostatočne veľký alebo hrubý penis. Vaginálny orgazmus sa totiž dosahuje najlepšie stimuláciou nervových zakončení buď v najhlbšej časti vagíny, alebo po jej celom obvode v prednej časti.

Klitoriálny orgazmus

Druhým typom ženského vyvrcholenia je orgazmus dosahovaný stimuláciou klitorisu. Ten sa nachádza na hornej strane vrchnej časti pošvy a z pohľadu inervovania je najdôležitejším bodom na tele. Zároveň je najcitlivejším bodom na sexuálnu stimuláciu.

To je aj dôvod, prečo je tento typ orgazmu najbežnejší a najčastejšie dosahovaný. Mužom totiž stačí jeho dráždenie jazykom alebo prstom a žena sa môže k vyvrcholeniu dopracovať bez väčšieho problému aj v priebehu niekoľkých minút. Na druhú stranu, po dosiahnutí tohto typu orgazmu je potrebná dlhšia prestávka na zotavenie sa z jeho intenzity.

Orgazmus z bodu G

Tretím typom vyvrcholenia je orgazmus dosiahnutý stimuláciou bodu G. Ide o miesto vo vnútri vagíny, ktoré sa nachádza na jej prednej strane od pupka a to v oblasti 5 až 8 cm od vstupu. V tomto mieste je inervovanie tiež veľmi bohaté a vhodným dráždením, napríklad krúživými pohybmi alebo trením, je možné dosiahnuť vyvrcholenie.

Dosiahnutie orgazmu z bodu G môže byť aj penisom, najčastejšie v polohe „zo zadu“, ale aj stimuláciou prstom. V prípade, ak zapojíte tiež druhú ruku a budete ňou mierne tlačiť na bruško, možno sa partnerka dočká aj tzv. mokrého orgazmu.

Dve dobré rady na záver

Ak chcete partnerku uspokojiť, nestačí vedieť techniku len teoreticky, dôležitejšia je prax. Naberajte preto skúsenosti, učte sa priamo pri milovaní a neustále objavujte a skúšajte nové polohy, techniky alebo spôsoby dráždenia.

Druhá rada znie: nebojte sa opýtať. Ženy vôbec nie sú rovnaké a ani podobné pri dosahovaní orgazmu, takže je potrebné zaujímať sa vždy o pocity tej partnerky, s ktorou práve ste. Pýtajte sa na detaily, pokojne aj počas milovania, alebo ešte lepšie po ňom. Uvidíte, že informácie, ktoré získate, vás obohatia oveľa viac, ako by ste mohli tušiť.

eJoy® Femina pre ženy

Vyskúšajte unikátny produkt s čisto prírodným zložením eJoy® Femina určený pre ženy.

Skoncujte s príznakmi menopauzy a zlepšite svoj sexuálny život.

Chcem vyskúšať eJoy® Femina

🚀 TIP č.1: vždy skladom, odosielame do 24 hodín
🔥 TIP č.2: dodanie zdarma Packeta (pri kúpe viac ako 1 balenia)

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Certifikované

Úradom verejného
zdravotníctva SR

Garantované

vrátenie peňazí za
nepoužité balenia

Vyrobené

v Slovenskej
republike

Diskrétne

a rýchle doručenie
balíka

Doprava zdarma

pre viac ako 1 balenia
(Packeta)

100% prírodné

a efektívne
zloženie