• eJoy® - oficiálny predajca pre Slovenskú republiku
logo eJoy®

Dokonalý pôžitok vďaka orálnemu sexu

Orálny sex praktikovali ľudia od nepamäti a ani v súčasnej dobe nie je žiadnym tabu. Pri orálnom sexe nešlo pri tom v dobách dávno minulých len o styk medzi mužom a ženou, Kamasútra opisuje vzájomné uspokojovanie mužského pohlavia navzájom (sluhovia vs. ich páni, kastráti=maséri vs. ich klienti a podobne) ako aj vzájomné uspokojovanie žien v háreme a podobne. Pri myšlienke na orálny styk prejdú zimomriavky po chrbte tak pánom ako aj dámam, práve orálny sex je pre nich totiž najobľúbenejším druhom predohry.

Muži si ho žiadajú ako soľ

Na rozdiel od análneho sexu je orálne uspokojovanie potrieb rovnako žiadané tak u mužov ako aj u žien. Podľa rôznych štúdií sú však práve muži aktívnejší a partnerku častejšie navádzajú do svojho lona, kde vyžadujú maximum pozornosti pre svoje prirodzenie. Mnoho žien si myslí, že je podstatný iba penis, čo je však veľký omyl. Láskanie semenníkov je pre mužov veľmi vzrušujúce, nabudzujúce a prináša im príjemné uvoľňujúce pocity. Muži si svoj sexuálny život nevedia bez orálneho sexu vôbec predstaviť. Mnohí páni vo vyššie spomínaných štúdiách dokonca uvádzajú, že zážitok z orálneho uspokojenia je pre nich oveľa intenzívnejší ako zo samotného sexu!

Aj tu platia isté pravidlá

Mužský penis toho zvládne naozaj veľa, ale aj on má istú hranicu citlivosti. Špička penisu je najcitlivejšou časťou, partnerky by si preto  mali dávať pozor na agresívnejšie pohyby či sanie. Muži obľubujú skôr bozky, jemné lízanie a naozaj jemné sanie žaluďa. Úplne nevhodné je používanie zubov v mužskej intímnej oblasti, ktoré môže pokaziť celú snahu a zážitok. Správna technika pre dokonalý orálny sex neexistuje, každému vyhovuje niečo iné, ale takmer vždy platí pravidlo: smerom ku koreňu pritlačiť, od koreňa smerom k žaluďu jemne sať. Dámy nikdy nič nepokazia, ak pri orálnom sexe použijú ruky a povenujú sa aj semenníkom. Ak má orálny sex vyústiť vyvrcholením, vopred sa s partnerkou dohodnite, kde ejakulát skončí.

Čo je príjemné pre ženy?

Ženy sa na rozdiel od mužov viac hanbia nasmerovať muža do svojej intímnej oblasti a očakávajú, že sa muž k orálnemu sexu prebojuje sám. Rôznymi technikami orálneho sexu sa môžu obe pohlavia inšpirovať napríklad z erotických filmov, kde sú pohyby jasne znázornené. Zakázané nie je ani používanie erotických pomôcok, ak neveríte len svojím ústam či rukám. Ak žena nie je v lone „upravená“, vzniká pre mužov malý problém – strnisko v tejto oblasti nie je pri orálnom sexe ničím príjemným a muža skôr odradzuje. Za najvhodnejšie polohy pri orálnom sexe sú považované takzvané lyžičky alebo poloha s názvom 69.

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Certifikované

Úradom verejného
zdravotníctva SR

Garantované

vrátenie peňazí za
nepoužité balenia

Vyrobené

v Slovenskej
republike

Diskrétne

a rýchle doručenie
balíka

Doprava zdarma

pre viac ako 1 balenia
(Packeta)

100% prírodné

a efektívne
zloženie