• eJoy® - oficiálny predajca pre Slovenskú republiku
logo eJoy®

Toto sú najpodivnejšie sexuálne úchylky a fetiše na svete

sexuálne úchylky

Svet je plný čudákov a divných vecí alebo činností, pri ktorých sa občas naozaj zastavuje rozum. V prípade sexu a erotiky ako takej to platí snáď dvojnásobne, no možno aj vás prekvapí, koľko rôznych sexuálnych deviácií a čudných praktík existuje. Tu je menší prehľad tých najzaujímavejších úchyliek, fetišov a rôznych techník uspokojovania sa.

Trocha teórie na úvod

Ako sexuálna deviácia či úchylka sa dá charakterizovať také sexuálne správanie alebo také praktiky dosiahnutia vzrušenia, ktoré sa vymykajú zavedeným spoločenským mantinelom. Niektoré takéto techniky sú veľmi bizarné, iné sa pomaly dostávajú aj do našich spální.

Podľa typu zamerania konkrétnej úchylky a fetiša rozoznávame:

  • deviácie a úchylky podľa aktivity, čiže ide o konkrétny typ činnosti, techniky alebo praktiky za účelom dosiahnutia sexuálneho vzrušenia a uspokojenia
  • deviácie a úchylky podľa objektov, kde nie ani tak samotná technika alebo činnosť spôsobuje sexuálne dráždenie, ako skôr objekt, na ktorú sú zamerané

Akúkoľvek náklonnosť k ľubovoľným fetišom alebo čudným praktikám má človek biologicky danú. Nie je možné ju príliš zmeniť a ide v podstate o celoživotnú záležitosť. Je možné síce upraviť alebo zmierniť prejavy takejto sexuálnej preferencie, nie však úplne potlačiť. Preto je lepšie deviácie kontrolovať v rozumných medziach.

eJoy®

Vyskúšajte unikátny produkt s čisto prírodným zložením eJoy® určený mužom, ktorí chcú zlepši svoj sexuálný život.

Produkt eJoy® pozitívne prispieva k zlepšeniu erekcii, potencii aj zdravotnému stavu prostaty.

Chcem vyskúšať eJoy®

🚀 TIP č.1: vždy skladom, odosielame do 24 hodín
🔥 TIP č.2: dodanie zdarma Packeta (pri objednávke nad 2 ks)

Úchylky a fetiše podľa aktivity

Ak ide o deviácie podľa aktivity, sem patria činnosti, ktoré môžu byť pomerne neškodné, ako je napríklad sledovanie niekoho anonymne na diaľku, až po priamu činnosť viacerých ľudí v rámci konkrétnych techník, napríklad pri sadizme.

Tu sú najznámejšie príklady takýchto aktivít:

Voyerizmus: Človek s týmto fetišom dosahuje sexuálne vzrušenie tým, že anonymne sleduje niekoho iného v jeho intímnych chvíľach, napríklad obliekanie, močenie alebo sex.

Exhibicionizmus: Opakom je exhibicionizmus, kedy sa fetišista sám predvádza s odhaleným pohlavným údom. Ten býva väčšinou stoporený a niekedy sa pridá aj masturbácia.

Frotérizmus: V tomto prípade je vzrušenie u muža dosahované trením sa so stoporeným penisom o druhého človeka na verejnom mieste v tlačenici či dave. Niekedy nastáva aj ejakulácia.

Sadizmus a masochizmus: Ide o veľmi známy fetix, ktorý zahŕňa prejavy spojené s agresívnymi technikami, napríklad zväzovanie, výprask či použitie vosku alebo elektriny.

Erotografománia a skatofília: V oboch prípadoch je vzrušenie dosiahnuté komunikáciou erotického podtónu s druhou osobu, hlavne písaním si a anonymným telefonovaním.

Foot fetiš: Tento fetiš je zameraný na nohy, či už ako také, alebo napríklad vo vysokých topánkach. Pre niekoho stačí len pohľad, iný potrebuje aj dotyky alebo hranie sa s nimi.

eJoy®

Vyskúšajte unikátny produkt s čisto prírodným zložením eJoy® určený mužom, ktorí chcú zlepši svoj sexuálný život.

Produkt eJoy® pozitívne prispieva k zlepšeniu erekcii, potencii aj zdravotnému stavu prostaty.

Chcem vyskúšať eJoy®

🚀 TIP č.1: vždy skladom, odosielame do 24 hodín
🔥 TIP č.2: dodanie zdarma Packeta (pri objednávke nad 2 ks)

Úchylky a fetiše podľa objektu

Druhý typ úchyliek pozná fetiše v závislosti od toho, na koho sú sexuálne predstavy alebo túžby zamerané. Nejde teda ani tak o to, aký typ techník alebo praktík sa vykonáva, ale rozoznáva sa skôr to, kto alebo aj čo je objektom.

Tu je niekoľko známych aj čudných príkladov:

Nekrofília: Devianti, u ktorých sa objavuje nekrofília, pociťujú vzrušenie napríklad pri sledovaní pohrebu či manipulácii s mŕtvolou, v najťažšom prípade pri styku s ňou.

Zoofília: Objektom sexuálneho záujmu sú v tomto prípade zvieratá, pričom tento fetiš je aj pomerne známy a je definovaný túžbou po pohlavnom styku rôzneho typu so zvieraťom.

Urofília a koprofília: V týchto prípadoch je vzrušenie dosiahnuté zameraním sa na moč a výkaly, či už v ľahšej forme len pozorovaním, alebo v ťažšej forme kontaktom s nimi.

Gerontofília: Gerontofilikov vzrušuje pohľad, masturbácia alebo sexuálny styk so starými ľuďmi, niekedy až v dôchodkovom veku. Niektorí sa do nich vedia aj zamilovať.

Statuofília: Ak by vo vás vyvolal vzrušenie pohľad na sochu, prípadne dotyk vášho penisu o ňu, trpíte statuofíliou. Mnoho ľudí dokáže tento fetiš doviesť do konca masturbáciou.

Hierofília: Posledným naozaj divným fetišom je hierofília. V tomto prípade sú objektom sexuálnej túžby náboženské či sakrálne predmety, problém je najčastejší v puberte.

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Certifikované

Úradom verejného
zdravotníctva SR

Garantované

vrátenie peňazí za
nepoužité balenia

Vyrobené

v Slovenskej
republike

Diskrétne

a rýchle doručenie
balíka

Doprava zdarma

pre viac ako 1 balenia
(Packeta)

100% prírodné

a efektívne
zloženie