• eJoy® - oficiálny predajca pre Slovenskú republiku
logo eJoy®

Partnerka v zrelom veku

Dvadsaťpäťročný Peter si našiel o 15 rokov staršiu partnerku. Okrem toho, že spôsobil šok svojim rodičom a najmä mame, ktorá túžila po mladej neveste a vnúčatách, musel Peter čeliť neustálym narážkam na priateľkin vek aj od kamarátov. Tento prípad nie je ojedinelý, podobná schéma – teda mladý muž a staršia partnerka, sa objavuje čoraz častejšie. Čo mladých mužov láka na zrelých ženách?

Mladý zajačik

Ani žena to v tomto vzťahu nemá jednoduché. Okrem toho, že na ňu pozerajú trochu zvláštne partnerovi blízki, stretáva sa aj s komentármi typu „našla si mladého zajačika“, „asi je dobrý v posteli“, „určite si ho vydržiava“ a mnohými ďalšími. Áno, žena sa skutočne mohla rozhodnúť vstúpiť do vzťahu s mladším partnerom kvôli jeho sexuálnym kvalitám. Keďže mužom s rastúcim vekom klesá kvalita erekcie a často aj chuť na sex, mladý muž môže byť pre ženu to pravé orechové. V prípade, že ju nedokázal uspokojiť starší či rovnako starý partner, prichádza zajačik ako vysloboditeľ zo začarovaného kruhu chýbajúceho orgazmu. Naopak, mladého muža láka skúsenosť staršej partnerky. Keďže má toho viac za sebou a vystriedala niekoľko sexuálnych partnerov, presne vie čo chce a sex si vo svojom veku patrične užíva.

Silný vzťah

Málokto sa pri tomto type vzťahu zamýšľa nad citmi. Pri pohľade na postaršieho muža a mladú dámu už dnes ľudia kývnu rukou. Možno si neodpustia poznámku o zlatokopke, vydržiavaní prípadne prirovnanie k vzťahu otec – dcéra. Ak sa však v spoločnosti objaví staršia dáma a jej výrazne mladší partner, pohľady sú plné nepochopenia. Na základe rôznych výskumov bolo dokázané, že práve výraznejší vekový rozdiel medzi partnermi je základom dlhotrvajúceho a kvalitného vzťahu. Prečo je to tak? Už od začiatku musí vzťah čeliť rôznym nástrahám, krízam, atakom z okolia. Rôzne situácie, ktoré partneri spolu prekonávajú, ich vzťah utužujú. Pre mladého muža, ktorý má roky bezhlavého si užívania života za sebou, sú ženy v jeho veku nezaujímavé, pobláznené, majú vysoké nároky. Staršia partnerka už má niečo odžité, je skúsená a okrem toho túži po pokoji.

Partner vs. milenec

Mnoho zrelých žien netúži po dlhodobom vzťahu s mladším partnerom, potrebujú sa len odreagovať. Rodinný život a manžel sú pre nich síce dôležité, no túžba po nových zážitkoch je silnejšia. Riešením je pre nich milenec a keďže majú doma manžela približne vo svojom veku, potrebujú niekoho akčnejšieho, výrazne mladšieho. Často sa však stáva, že milenec sa do ženy zaľúbi a vzniká začarovaný kruh plný problémov. Milenec túži po vzťahu a pozornosti, žena nechce opustiť svoju rodinu, no na druhej strane sa nevie vzdať sexu s príťažlivým milencom. Preto si v podobných situáciách treba dať pozor nato, či sa jedná  naozaj len o sexuálne zábavky alebo o dlhotrvajúci vzťah.

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Certifikované

Úradom verejného
zdravotníctva SR

Garantované

vrátenie peňazí za
nepoužité balenia

Vyrobené

v Slovenskej
republike

Diskrétne

a rýchle doručenie
balíka

Doprava zdarma

pre viac ako 1 balenia
(Packeta)

100% prírodné

a efektívne
zloženie